Pleťový gél / tonikum mini na zrelú, citlivú pleť proti vráskam REGENERATION E

SKU:601391
7,00 €
Gél poskytuje intenzívnu hydratáciu citlivej pleti, ktorá potrebuje regeneráciu, zároveň ju upokojuje a posilňuje. V teplom počasí je možné použiť tento pleťový gél samostatne bez krému. Predstavuje účinnú voľbu pre zrelú, citlivú pleť bojujúcu proti vráskam.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601391

Pleťový gél od overenej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, ponúka intenzívnu hydratáciu a upokojenie citlivej pleti, ktorá potrebuje obnovu. Obsahuje ektoínový omladzujúci komplex, ktorý spomaľuje starnutie pleti a podporuje jej obranný mechanizmus. Zinok redukuje tvorbu mazu, póry a čierne bodky. Koreň zo sladkého drievka prispieva k upokojeniu pleti a má antioxidačné účinky.

Je vhodný ako podklad pod make-up a pomáha spevňovať pokožku na krku a dekolte, čím bojuje proti starnutiu. Taktiež je vhodným doplnkom starostlivosti o ružovku a aj pre mužov, napríklad ako hydratačná starostlivosť po holení.

V teplejších dňoch je možné tento kozmetický prípravok používať samostatne, bez použitia krému.

Výsledky používania všetkých produktov zo série REGENERATION E ukázali štatisticky významné zníženie hĺbky vrások o 23,5 %, čo potvrdili údaje z testu účinnosti. Testovalo 20 žien vo veku 35 až 60 rokov, z toho 4 s atopickou pokožkou a 6 alergikov na vôňu, ktoré používali produkty dvakrát denne počas 4 týždňov.

Vlastnosti

Znižuje riziko predčasného starnutia pleti.
Pomáha minimalizovať tvorbu kožného mazu, pórov a čiernych bodiek.
Poskytuje upokojujúce účinky a znižuje citlivosť pleti.

Aplikácia

Jemne a rovnomerne aplikujte na očistenú tvár ráno a večer. Potom použite denný krém alebo nočný krém.

Vedeli ste, že:

Ektoín, kľúčová zložka v produktoch série REGENERATION E, predstavuje hydratačný zázrak pre bunky kože. Pravidelné používanie produktov s ektoínom pomáha zabrániť suchu a šupinatosti pokožky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU601391
EAN4011140214000
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaREGENERATION E
Typ pletiNa vrásky, Na citlivú pleť
Typ produktuPleťové séra, fluidy
Packaging15ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktPleťový gél / tonikum mini na zrelú, citlivú pleť proti vráskam REGENERATION E
Your Rating
AQUA [WATER], ALCOHOL, GLYCERIN, SORBITOL, XANTHAN GUM, SMITHSONITE EXTRACT, ECTOIN, SODIUM LACTATE, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, LACTIC ACID, ARGININE, BIOTIN