Opaľovací protistarnúci krém SPF 50

Hodnotenie:
88%
SKU:601480
24,90 €
Vodeodolný opaľovací krém poskytuje ochranu pred UVA aj UVB lúčmi a okrem toho, že chráni, má tiež vlastnosti silné anti-aging účinky, ktoré pomáhajú predchádzať predčasnému starnutiu a chrániť pokožku pred voľnými radikálmi. Pôsobí na obnovenie elasticity pokožky a poskytuje aktívnu ochranu buniek.
Dostupnosť: Vypredané
SKU
601480

Vodeodolný opaľovací krém s SPF 50 od prírodnej certifikovanej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, ponúka trojicu výhod: ochranu, obnovu pružnosti a hydratáciu. Tento produkt poskytuje spoľahlivú a bezpečnú ochranu pred škodlivými UVA a UVB lúčmi, okrem toho obsahuje komplex účinných rastlinných látok proti starnutiu, ako je jojobový olej, látky bohaté na minerály, provitamín A a vitamín E. Tieto aktívne zložky pôsobia na vyhladenie, hydratáciu, regeneráciu a posilnenie ochrannej bariéry pokožky. Prírodný hydratačný komplex s obsahom pantenolu a sorbitolu navyše pomáha uzamknúť vlhkosť a obnoviť elasticitu.

Tento opaľovací krém neobsahuje mikroplasty, deriváty minerálnych olejov a GMO rastliny.

V prípravkoch na ochranu pred slnkom nepoužívame UV filtre oxybenzón a oktinoxát, ktoré poškodzujú koralové útesy.

Vlastnosti

Bez obsahu škodlivých látok, ako sú mikroplasty, minerálne oleje a pod.
Chráni pred UVA a UVB žiarením.
Obsahuje komplex anti-aging zložiek.

Aplikácia

Pred pobytom na slnku aplikujte krém. Vyhnite sa silnému slnku v popoludňajších hodinách. Krém je vodeodolný, pred každým pobytom vo vode ho znova aplikujte podľa potreby.

Vedeli ste, že:

Opaľovací krém obsahuje mimoriadne účinnú látku ECTOIN, ktorý má hĺbkovo hydratačné vlastnosti a posilňuje ochranu pred UVA a UVB žiarením.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
  • Výrobok neobsahuje škodlivé UV filtre, poškodzujúce koraly.
Podrobnosti
SKU601480
ManufacturerANNEMARIE BÖRLIND
Packaging75ml
EAN4011061224072
Typ produktuOpaľovacie krémy, fluidy
Write Your Own Review
Hodnotený produktOpaľovací protistarnúci krém SPF 50
Your Rating
AQUA [WATER], DICAPRYLYL CARBONATE, ALCOHOL, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, TITANIUM DIOXIDE, GLYCERIN, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, BENZYL ALCOHOL, PANTHENOL, XANTHAN GUM, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYGLYCERYL-2 CAPRATE, SORBITOL, AROMA [FRAGRANCE], TOCOPHERYL ACETATE, ECTOIN, SUCROSE STEARATE, ALUMINA, STEARIC ACID, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], SODIUM ALGINATE, CALCIUM ALGINATE, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, LINALOOL, GLYCERYL CAPRYLATE, SQUALANE, LIMONENE, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, BENZYL SALICYLATE, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, CITRONELLOL, CITRAL