Opaľovacie fluid proti slnečným alergiám SPF 30

Hodnotenie:
100%
SKU:601164
22,90 €
Fluid poskytuje ochranu pred škodlivým UVA a UVB žiarením. Neobsahuje žiadne škodlivé látky, ako sú emulgátory, tuky a mikroplasty. Predchádza vyrážkam a podráždeniam, ktoré sa môžu vyskytnúť po dlhom pobyte na slnku. Vhodný aj pre citlivé typy pokožky náchylné na alergické reakcie.
Dostupnosť: Vypredané
SKU
601164

Prírodný prípravok na opaľovanie, od prírodnej certifikovanej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, je poskytuje vodeodolnú ochranu pred slnkom. Neobsahuje emulgátory a tuky, vďaka čomu je ideálny pre ľudí, ktorí majú citlivú pokožku a sú náchylní na alergické reakcie z pobytu na slnku. Produkt je tiež účinný aj pri prevencii proti vzniku vyrážok spôsobených slnkom vďaka UVA/UVB filtrom, ktoré chránia pred škodlivým UV žiarením. Okrem toho rastlinné extrakty obsiahnuté v zložení posilňujú sebaochranu a ochranu proti predčasnému starnutiu pokožky. Patentovaný komplex RADICARE®, obohatený o medovku, jačmeň a deriváty rutínu, je ďalšou ochrannou zložkou proti predčasnému starnutiu, hydratuje a regeneruje pokožku.

Tento produkt je šetrný ku koralom a neobsahuje mikroplasty, deriváty minerálnych olejov ani geneticky modifikované rastliny.

Vlastnosti

Chráni pred UVA a UVB žiarením.
Chráni pred predčasným starnutím pokožky.
Účinný ako prevencia proti vzniku vyrážok a podráždení pokožky spôsobených slnkom.

Aplikácia

Naneste prípravok 20 - 30 minút predtým, než sa vystavíte slnku. Po kúpaní naneste fluid znovu, aby sa obnovila jeho ochranná účinnosť.

Vedeli ste, že:

Tekutina je vhodná pre všetky druhy pleti, pretože neobsahuje žiadne tuky. Môže byť využívané aj ľuďmi, ktorí trpeli na slnečné alergie.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
  • Spoločnosť spĺňa všetkých päť krokov klimatickej stratégie.
  • Výrobok neobsahuje škodlivé UV filtre, poškodzujúce koraly.
Podrobnosti
SKU601164
ManufacturerANNEMARIE BÖRLIND
Packaging125ml
EAN4011061220586
Typ produktuOpaľovacie krémy, fluidy
Write Your Own Review
Hodnotený produktOpaľovacie fluid proti slnečným alergiám SPF 30
Your Rating
AQUA [WATER], DICAPRYLYL CARBONATE, ALCOHOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GLYCERIN, LACTOBACILLUS/RICE FERMENT, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, SORBITOL, ETHYLHEXYL TRIAZONE, HYDROGENATED LECITHIN, GLYCERYL CAPRYLATE, MALTITOL, XANTHAN GUM, AROMA [FRAGRANCE], PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, ALLANTOIN, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], LINALOOL, ARGININE, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, CITRAL