-10%

Hydratačný nočný krém AQUANATURE s vegánskou kyselinou hyalurónovou

Hodnotenie:
96%
SKU:600075
Bežná cena 39,90 € Znížená cena 35,91 €
Nočný krém určený pre dehydrovanú pleť so silným regeneračným účinkom. Krém poskytuje pleti nevyhnutnú hydratáciu, ktorú potrebuje, oživuje a posilňuje jej ochrannú bariéru.
Dostupnosť: Vypredané
SKU
600075

Nočný krém LIGHT AQUANATURE System Hydro od certifikovanej značky prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je špeciálne navrhnutý na ošetrenie, hydratáciu a regeneráciu nedostatočne hydratovanej a zmiešanej pokožky. Tento krém je tretím krokom v systematickej starostlivosti o pleť 30 +.

Použitím účinných prírodných zložiek, ako sú papyrusové kmeňové bunky, botanická kyselina hyalurónová, organické aloe vera a vzácne rastlinné oleje, poskytuje krém pleti intenzívnu regeneráciu a zároveň aktivuje jej rezervoár vlhkosti cez noc. Výsledkom je ráno dôkladne ošetrená, hydratovaná a regenerovaná pleť so sviežim a hebkým vzhľadom. Krém má príjemnú krémovú textúru, čistú a univerzálnu vôňu a ponúka okamžitý pocit pohodlia. Pre svoju účinnosť je obľúbený aj medzi mužmi.

V sortimente ANNEMARIE BÖRLIND sa nachádzajú dva druhy vegánskej hyalurónovej kyseliny, ktoré sú dôkazom inovatívnosti a účinnosti pri výrobe tejto kozmetiky. Ponúkajú prírodné možnosti, ktoré zabezpečujú, že pokožka bude pevná, hydratovaná a vyzerajúca mladistvo.

Hyalurónová kyselina z biofermentácie:
Táto verzia sa vyrába fermentáciou s využitím mikroorganizmov a je príkladom udržateľnej výroby, ktorá je ekologická a zároveň zaisťuje vysokú kvalitu a čistotu.

Hyalurónová kyselina z čínskej huby (Tremella fuciformis):
Získava sa z čínskej huby známej hydratačnými vlastnosťami, je veľmi podobná ľudskej kyseline hyalurónovej, výborne sa znáša s pokožkou a intenzívne ju hydratuje. Navyše, na rozdiel od tradičnej formy, chráni pokožku pred voľnými radikálmi.

Tieto dva typy kyseliny hydratujú pokožku hĺbkovo, znižujú výskyt jemných liniek a zvyšujú jej vitalitu a žiarivosť. Vďaka tomu pleť ostáva svieža a mladistvá. Doprajte svojej pokožke prvotriednu hydratáciu každý deň s produktami ANNEMARIE BÖRLIND, ktoré podporujú inovatívne, prírodné a eticky zodpovedné riešenia v starostlivosti o pleť.

Vlastnosti

Ošetruje, hydratuje a regeneruje pleť.
Posilňuje ochrannú bariéru pleti.
Dodáva pleti sviežosť a hebkosť.

Aplikácia

Večer naneste krém na očistenú a posilnenú pleť ako tretí krok starostlivosti a jemne do nej vmasírujte.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
  • COSMOS je medzinárodný certifikát označujúci prírodnú alebo bio kozmetiku od zloženia až po spracovanie a balenie.
Podrobnosti
SKU600075
ManufacturerANNEMARIE BÖRLIND
Packaging50ml
EAN4011061214912
Typ pletiNa hydratáciu, Na normálnu pleť
Typ produktuNočné krémy
Produktová líniaAQUANATURE
Write Your Own Review
Hodnotený produktHydratačný nočný krém AQUANATURE s vegánskou kyselinou hyalurónovou
Your Rating
AQUA [WATER], COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SQUALANE, BEHENYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA], GLYCERIN, PERSEA GRATISSIMA OIL [AVOCADO], ZEA MAYS OIL [CORN], SORBITOL, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, AROMA [FRAGRANCE], BENZYL ALCOHOL, GLYCERYL CAPRYLATE, C10-18 TRIGLYCERIDES, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, CETYL PALMITATE, XANTHAN GUM, BENZYL SALICYLATE, TOCOPHEROL, SODIUM HYALURONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, CYPERUS PAPYRUS LEAF CELL EXTRACT, TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID], LIMONENE, LINALOOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER], SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, GERANIOL, CITRAL