Opaľovacie fluid proti slnečným alergiám SPF 20

Hodnotenie:
90%
SKU:601162
22,90 €
Tento výrobok bez tukov a emulgátorov poskytuje jemnú ochranu pred slnečným žiarením. Je šetrný k pokožke, čo ho robí ideálnou voľbou pre tých, ktorí sú náchylní na alergické reakcie po slnení. Účinne bráni vyrážkam a vďaka patentovanému komplexu RADICARE® a hydratačnému komplexu chráni pokožku pred predčasným starnutím a udržuje ju hydratovanú.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601162

Vodeodolný opaľovací prípravok, od prírodnej certifikovanej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, poskytuje ochranu pred slnečným žiarením. Bez emulgátorov a tukov je ideálnou voľbou pre tých, ktorí trpia alergickými reakciami na slnečné žiarenie.

Produkt je vysokoúčinný pri prevencii slnečných vyrážok a obsahuje UVA/UVB filtre, ktoré chránia pokožku pred škodlivým žiarením. Prírodné rastlinné látky zvyšujú odolnosť pokožky a jej schopnosť sebaobrany a sebaregenerácie. Patentovaný komplex RADICARE® s derivátmi medovky, jačmeňa a rutínu efektívne bráni predčasnému starnutiu pokožky. Hydratačný komplex s pantenolom a sorbitolom zabezpečuje, že pokožka zostane hydratovaná.

Tento výrobok je šetrný k životnému prostrediu, koralom, neobsahuje mikroplasty, minerálne oleje ani geneticky modifikované rastliny.

Vlastnosti

Chráni pred UVA a UVB žiarením.
Vhodný aj pre citlivé typy pokožky náchylné na slnečné alergie.
Antioxidanty a hydratačné zložky zabezpečujú, že pokožka zostane hydratovaná.

Aplikácia

Naneste prípravok 20 - 30 minút predtým, než sa vystavíte slnku. Po kúpaní naneste fluid znovu, aby sa obnovila jeho ochranná účinnosť.

Vedeli ste, že:

Tekutina je vhodná pre všetky druhy pleti, pretože neobsahuje žiadne tuky. Môže byť využívané aj ľuďmi, ktorí trpeli na slnečné alergie.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU601162
ManufacturerANNEMARIE BÖRLIND
Packaging125ml
EAN4011061220432
Typ produktuOpaľovacie krémy, fluidy
Write Your Own Review
Hodnotený produktOpaľovacie fluid proti slnečným alergiám SPF 20
Your Rating
AQUA [WATER], DICAPRYLYL CARBONATE, ALCOHOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GLYCERIN, LACTOBACILLUS/RICE FERMENT, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, SORBITOL, HYDROGENATED LECITHIN, GLYCERYL CAPRYLATE, MALTITOL, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYL TRIAZONE, AROMA [FRAGRANCE], PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, ALLANTOIN, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], LINALOOL, ARGININE, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, CITRAL