-35%

Liftingové sérum NATUROYALE BIOLIFTING pre zrelú pleť

Hodnotenie:
100%
SKU:600077
Bežná cena 87,90 € Znížená cena 57,14 €
Sérum redukuje vrásky a slúži ako prevencia pri tvorbe nových. Redukuje pigmentové škvrny a zjednocuje tón pleti. Výsledkom je revitalizovaná a pružná pokožka, ktorá vyžaruje mladistvú vitalitu. Vhodné pre zrelú pleť 40 +.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600077

Liftingové sérum NATUROYALE System Biolifting od ANNEMARIE BÖRLIND je určené na revitalizáciu, posilnenie a omladenie zrelej pleti. Toto sérum je druhým, avšak mimoriadne dôležitým krokom starostlivosti o pleť, pretože nielenže poskytuje pokožke výnimočné účinky, ale pomáha aj pri vstrebávaní aktívnych zložiek z nasledujúcich produktov.

základom je patentovaný komplex Biolifting, ktorý hĺbkovo hydratuje, spevňuje pokožku, zvyšuje jej elasticitu a redukuje vrásky. Stimuluje tvorbu nových kolagénových vlákien a zlepšuje tón pleti, pričom zároveň chráni pred vznikom nových vrások. Sérum obsahuje luxusné zložky proti starnutiu ako je biela hľuzovka, ktorá je pre vysokú koncentráciu dôležitých omladzujúcich aminokyselín, vitamínov skupiny B veľmi vyhľadávanou prírodnou zložkou v liftingovej kozmetike pre zrelú pleť. Spolu s extraktom z morského narcisu má schopnosť regulovať produkciu melanínu v pokožke, vďaka čomu redukuje výskyt existujúcich pigmentových škvŕn, vyrovnáva tón pleti a zabraňuje ďalšej pigmentácii. V produkte sa nachádza aj čierny ovos, ktorý pomáha pri regenerácii a posilňovaní prirodzenej bariéry pokožky. Výsledkom je, že pokožka je odolnejšia a schopná byť hydratovaná na dlhší čas a pupkovník ázijský - gotu kola, ktorý stimuluje tvorbu kolagénu v pokožke, posilňuje pokožku a znižuje výskyt jemných liniek a vrások, vďaka čomu pokožka vyzerá mladšie a hladšie. Gotu kola má tiež antioxidačné vlastnosti, ktoré pomáhajú zlepšovať krvný obeh a transport látok v pokožke.

Pravidelné používanie tohto vysoko účinného prírodného séra od ANNEMARIE BÖRLIND zvyšuje ochrannú funkciu kožných buniek pred poškodením vplyvom prostredia, redukuje vrásky a hĺbkovo hydratuje. Výsledkom je pleť svieža, pevná, hladká a žiarivá.

Vlastnosti

Obnovuje a zpevňuje ochrannú bariéru pokožky.
Redukuje pigmentové škvrny a pomáha predchádzať vzniku nových.
Zlepšuje vstrebávanie aktívnych látok do pleti.

Aplikácia

Naneste sérum ráno a večer na vyčistenú pokožku a jemne ho vklepávajte prstami. Môžete ho aplikovať na tvár, krk a dekolt. Po aplikácii séra použite denný alebo nočný krém.

Vedeli ste, že:

Sérum, vďaka svojej štruktúre, preniká do hlbších vrstiev pokožky a zvyšuje tak množstvo účinných látok z krému do pleti.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600077
ManufacturerANNEMARIE BÖRLIND
Packaging50ml
EAN4011061214714
Typ pletiNa vrásky
Typ produktuPleťové séra, fluidy
Produktová líniaNATUROYALE BIOLIFTING
Write Your Own Review
Hodnotený produktLiftingové sérum NATUROYALE BIOLIFTING pre zrelú pleť
Your Rating
AQUA [WATER], ALCOHOL, GLYCERIN, BETAINE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, RHIZOBIAN GUM, GALACTOARABINAN, TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID], CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], POLYGLYCERYL-10 LAURATE, BABASSU OIL POLYGLYCERYL-4 ESTERS, AROMA [FRAGRANCE], MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, MENTHYL LACTATE, AVENA STRIGOSA SEED EXTRACT, LECITHIN, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, CITRIC ACID, LINALOOL, PANCRATIUM MARITIMUM EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, TUBER MAGNATUM EXTRACT, LIMONENE, GERANIOL