Deo sprej BODY CARE

Hodnotenie:
84%
SKU:601015
14,90 €
Prírodný deodorant v spreji, udržiava sviežosť po celý deň. Neupcháva potné žľazy, ale aktívne neutralizuje zápach. Vhodný pre všetky typy pokožky vrátane citlivej. Bez hliníkových solí.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601015

Deodorant v spreji od prírodnej certifikovanej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND vhodný pre všetky typy pleti. Tento sprej je určený na osvieženie, výživu a reguláciu pokožky. Neobsahuje škodlivé látky, ani žiadne hliníkové soli.

Organické aloe vera poskytuje hydratačné a upokojujúce vlastnosti, zatiaľ čo organický extrakt z bambusu, bohatý na minerály a stopové prvky, má regulačný účinok. Vôňa spreja je prirodzená a svieža, obsahuje borovicový olej, cédrový olej, bergamot a pomaranč, ktoré poskytujú pokožke osviežujúci a výživný pocit. Bambusový extrakt má navyše normalizujúci a regeneračný účinok, zatiaľ čo aloe vera poskytuje výživu a osvieženie.

Prírodné deodoranty poskytujú šetrný a účinný spôsob udržiavania sviežosti po celý deň. Na rozdiel od tradičných antiperspirantov, ktoré blokujú potné žľazy a bránia procesu potenia, prírodné deodoranty pracujú v harmónii s vaším telom. Ich zloženie je navrhnuté tak, aby nebránilo prirodzenému procesu potenia, ktorý je dôležitý pre termoreguláciu a detoxikáciu tela, no zároveň obsahujú prírodné zložky, ktoré aktívne neutralizujú zápach.

Vlastnosti

Neobsahuje žiadne škodlivé látky ani hliníkové soli.
Poskytuje hydratačné a upokojujúce účinky.
Neutralizuje zápach.

Aplikácia

Kozmetický prípravok aplikujte na čisté podpazušie. Pred obliekaním nechajte uschnúť.

Vedeli ste, že:

Aloe vera obsiahnuté v deo spreji upokojuje aj to citlivú pokožku podpazušia a je možné používať ho aj po holení.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
  • COSMOS je medzinárodný certifikát označujúci prírodnú alebo bio kozmetiku od zloženia až po spracovanie a balenie.
Podrobnosti
SKU601015
ManufacturerANNEMARIE BÖRLIND
Packaging75ml
EAN4011061219337
Typ produktuDeodoranty
Write Your Own Review
Hodnotený produktDeo sprej BODY CARE
Your Rating
ALCOHOL, AQUA [WATER], TRIETHYL CITRATE, GLYCERIN, AROMA [FRAGRANCE], GLYCERYL CAPRYLATE, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, CITRONELLOL, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, CITRAL, SALVIA OFFICINALIS OIL [SAGE], BENZYL SALICYLATE