2-fázový aloe vera shake MINI

Hodnotenie:
100%
SKU:602455
6,00 €
Organický kokteil z aloe vera, nabitý vitamínmi, minerálmi a aminokyselinami, ponúka množstvo výhod. Jeho upokojujúce vlastnosti poskytujú úľavu podráždenej pokožke a jeho intenzívna hydratácia je ideálna pre osoby s dehydratovanou pokožkou.
Dostupnosť: Skladom
SKU
602455

Prírodné dvojfázové sérum od ANNEMARIE BÖRLIND, certifikovanej značky prírodnej kozmetiky, obsahuje špeciálnu zmes organického aloe vera a botanickej kyseliny hyalurónovej, ktoré spoločne poskytujú upokojujúci a hydratačný účinok dehydrovanej a namáhanej pleti.

Šťava z listov aloe vera, ktorá obsahuje množstvo aminokyselín, vitamínov a minerálov, slúži na hydratáciu a ochranu pokožky pred stratou vlhkosti. Filmotvorné polysacharidy pomáhajú upokojiť pokožku. Zloženie je obohatené o botanickú kyselinu hyalurónovú a minerálnu vodu, ktoré poskytujú hĺbkovú hydratáciu. Botanická kyselina hyalurónová je silný hydratačný prostriedok, ktorý tiež vypĺňa jemné linky, vyhladzuje vrásky a pomáha predchádzať predčasnému starnutiu tým, že viaže na pokožku značné množstvo vody. Aktívny komplex ríbezľového oleja a extraktu z balónovej viniča pomáha zmierniť podráždenie, začervenanie a napätie.

Sérum obsahuje aj kvalitné rastlinné oleje, ktoré pomáhajú posilňovať a chrániť kožnú bariéru. Bio jojobový olej vysokej kvality obsahuje vitamín E, ktorý sa prirodzene vyskytuje, funguje ako antioxidant, ktorý spolupracuje s pokožkou pri zvládaní oxidačného stresu spôsobeného voľnými radikálmi a inými škodlivými toxínmi.

Tento kozmetický prípravok, zložený z účinných bylinných zložiek, dodáva pokožke zdravý, svieži, hladký a žiarivý vzhľad.

Vlastnosti

Obsahuje množstvo aminokyselín, vitamínov a minerálov.
Pomáha predchádzať predčasnému starnutiu a zároveň vyhladzuje jemné línie a vrásky.
Zmierňuje prípadné podráždenia a začervenania.

Aplikácia

Aplikujte ráno a večer na očistenú pokožku pred použitím krému. Ak je potrebné, následne použite denný alebo nočný krém. Pred každým použitím dôkladne pretrepte, aby sa obe fázy dobre premiešali.

Vedeli ste, že:

Aloe vera, použitá ako základná zložka, vďaka obsahu až 160 aktívnych látok dokáže šetrne a účinne obnoviť pleť a obnoviť jej prirodzenú rovnováhu, čo vedie k redukcii citlivosti pokožky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU602455
ManufacturerANNEMARIE BÖRLIND
Packaging15 ml
Typ pletiNa suchú pleť, Na hydratáciu, Na mladú pleť, Na normálnu pleť
Typ produktuPleťové séra, fluidy
Produktová línia2-FÁZOVÉ SHAKY
Write Your Own Review
Hodnotený produkt2-fázový aloe vera shake MINI
Your Rating
AQUA [WATER], CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SQUALANE, COCO-CAPRYLATE, ALCOHOL, GLYCERIN, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], AROMA [FRAGRANCE], BETAINE, OCTYLDODECANOL, TOCOPHEROL, RIBES NIGRUM SEED OIL [BLACK CURRANT], ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER], SODIUM LACTATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL UNSAPONIFIABLES, CITRONELLOL, XANTHAN GUM, GERANIOL, TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID], CARDIOSPERMUM HALICACABUM FLOWER/LEAF/VINE EXTRACT, GLYCERYL OLEATE, CITRAL, LINALOOL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY], CI 75810 [COPPER CHLOROPHYLL]